Notícies 12. Edició migdia. 29/03/2023

El tramvia al seu pas per Tarragona entrarà a la ciutat pels barris de Ponent i arribarà fins al Camp de Mart. Una segona línia començarà a Sant Pere i Sant Pau i acabarà a l'estació de trens. Avui s'ha aprovat l'estudi informatiu que ho ha de fer possible i també s'ha licitat la compra dels 7 primers tramvies per 48 milions d'euros.

La Generalitat i l'ajuntament de Valls signen el protocol d'intencions que ha de permetre construir en un mateix espai el nou hospital, un sociosanitari i un centre d'atenció primària. El consistori ha de trobar ara els terrenys adequats i cedir-los a la Generalitat perquè pugui fer-ho possible.

El servei del Barnahus al Camp de  Tarragona que atén menors que han patit abusos sexuals ja n'ha gestionat enguany uns 50. Avui s'han inaugurat les noves instal·lacions al Complex Educatiu que són úniques a tot Catalunya.

Comencen noves excavacions al claustre de la Catedral de Tarragona que han de ser part important del futur Museu Diocesà. Les excavacions, que es fa a la sala de l'exedre romana han de permetre conèixer millor el mur del recinte imperial romà i l'evolució de l'espai durant l'època medieval.

 

Programes més recents a TAC12