Notícies 12. Edició migdia. 27/03/2023

Salou vol que els trens d'alta velocitat també passin per la nova estació del municipi que està en construcció. La previsió és que estigui enllestida el 2024. També es projecta la construcció d'una nova estació d'autobusos just al costat.

Comença la temporada d'estiu a l'Aeroport amb l'estrena de la ruta amb París que opera la companyia Vueling. S'ofereixen una vintena de rutes a 7 països diferents. El que mourà més passatgers serà el mercat britànic.

Els Mossos d'Esquadra resolen el crim d'un home a qui van matar a trets a Salou el maig de l'any passat.  Es tractava d'una revenja entre grups criminals francesos que van saber que la víctima estava de vacances a Salou i van venir per cometre el crim. Els tres autors de l'homicidi ja es troben a presó a França.

Estarem a la processó del Gremi de Marejants pels carrers del Serrallo, un dels actes més destacats d'aquest cap de setmana on també s'ha pogut escoltar el pregó de la Setmana Santa. Enguany a càrrec del professor de la URV, Pere Navarro, a l'antiga fàbrica de la Chartreuse.

El Club Bàsquet Salou ja no pot aconseguir matemàticament la salvació directe i haurà de jugar el playout per aludir el descens de categoria. Aquest cap de setmana, els homes de Jesús Muñiz han tornat a perdre a la pista del Benicarló per 11 punts de diferència.

La Unió Esportiva Valls protagonitza una remuntada èpica al camp de l'Atlètic Sant Just marcant dos gols a les acaballes del partit. Els de Manel Cazorla es van imposar per 2 gols a 3 i estan només a un punt del líder, el Reddis, que va empatar.

 

 

 

Programes més recents a TAC12