Notícies 12. Edició vespre. 22/03/2023

Segon detingut per la mort d'un home de 45 anys al centre històric de Valls. Els Mossos d'Esquadra han detingut una altra persona després que ahir a la tarda se'n detingués un altre, de 23 anys. El cos de la víctima, que estava fitxat per la policia, presentava signes de violència.

Concentració a les portes de l'Audiència de Tarragona contra l'acomiadament del president del comitè d'empresa d'Iqoxe. Comissions Obreres denuncia que es tracta d'una persecució sindical. La protesta ha coincidit amb la tercera jornada de declaracions de la cúpula de l'empresa per l'explosió mortal de fa 3 anys.

El passeig Miramar de Salou reobrirà aquest divendres després de mesos mesos tancat per la canalització del barranc de Barenys. Les obres d'aquest projecte avancen a bon ritme i s'espera que estiguin enllestides el 2024.

Sabrem com serà enguany la representació de la Passió de Crist de Constantí de Les Forques Teatre que es farà el 8 d'abril. Hi ha noves escenes però aspectes que es mantenen com el via crucis pel carrer Major.

El Volei Sant Pere i Sant Pau presenta la candidatura per acollir la fase d'ascens a la màxima categoria del volei estatal que es disputarà d'aquí un mes. La candidatura té el suport de l'ajuntament de Tarragona i la federació catalana. La decisió es podria conèixer aquesta setmana.

 

 

 

 

Programes més recents a TAC12