Notícies 12. 15/03/2023

L'oferta d'hotels que treballen amb l'IMSERSO a la Costa Daurada cau a la meitat. No els surt a compte pels preus que es paguen. El sector confia en poder revifar de cara a la tardor si tira endavant el nou contracte que prepara el govern central i que actualitzaria els preus amb la inflació.

El soroll als barris tarragonins del Serrallo, Tarragona 2 i al Francolí supera en alguns casos els límits permesos per l'OMS, l'organització mundial de la Salut. Així ho determina un estudi de la Universitat Rovira i Virgili que constata també que comporta problemes de salut per als veïns.

Vallsgenera ofereix per primera vegada FP dual. Ho fa amb un conveni amb 7 empreses del sector de la fabricació mecànica de la comarca. Alguns alumnes ja estan aprenent sobre el terreny.

Reviurem l'homenatge que l'ajuntament de Tarragona ha fet a una seixantena de dones que han aportat el seu granet de sorra a la configuració de la Tarragona que coneixem avui en dia. Les hem vist aquí a TAC12 perquè han estat les protagonistes dels microespais 'Dones a la història de Tarragona'.

I en esports, la Unió Esportiva Valls buscarà aquest diumenge a casa contra el filial de l'Europa oblidar la derrota del passat  cap de setmana contra el Sarrià per 3 gols a 0. Feia 10 jornades que els de Manel Cazorla no perdien. Són segons, a 3 punts del líder.

 

Programes més recents a TAC12