Notícies 12. Edició migdia. 14/03/2023

L'Hospital Joan 23 de Tarragona revisa el règim de visites dels pacients i podrà accedir només un acompanyant, excepte en alguns casos especials, per exemple si els pacients són nens i nenes. És una de les seqüeles que ha deixat la pandèmia que es va declarar avui fa tres anys. Els experts coincideixen a dir que, després del que s'ha viscut amb la crisi sanitària, cal una transformació del sistema.

1.500 persones s'interessen per treballar al sector turístic de la demarcació de Tarragona. El sector confia en poder recuperar els treballadors que es van recol·locar en altres àmbits durant la pandèmia. Avui interessats i empreses s'han trobat en una jornada impulsad aper la Federació d'Hostaleria.

Acaben les obres de rehabilitació de la coberta de l'antiga església de Sant Francesc de Valls que han costat 400.000 euros. Demà ja s'hi celebrarà un concert tot i que per habilitar l'equipament com a espai cultural encara queda feina per fer.

Veurem les tasques que s'estan fent per restaurar el 'Tapís de Tarragona', el primer que va confeccionar Joan Miró al costat de Josep Royo. És una de les peces més valuoses que trobem al Museu d'Art Modern de Tarragona. El seu estat no és dolent, però s'ha volgut prevenir abans que curar.

I en esports, el volei Sant Pere i Sant Pau podria tornar a la màxima categoria del voleibol estatal després de baixar ara fa cinc temporades. Aquest cap de setmana s'ha classificat per la fase d'ascens que encara no té seu definida per d'aquí un mes. Els cooperativistes podrien demanar ser els amfitrions d'aquesta fase final.

 

 

Programes més recents a TAC12