Notícies 12. Edició vespre. 13/03/2023

Tarragona no tindrà vaga de recollida de brossa i neteja per Setmana Santa. El comitè d'empresa decideix desconvocar-la perquè han vist que no era un bon moment per les protestes. L'equip de govern ho celebra i reitera que no hi havia motius justificats per fer vaga i que darrere hi havia motivacions polítiques.

Demà es compleixen 3 anys de la declaració de l'estat d'alarma per la pandèmia. Mirarem enrere amb el subdirector de Salut Públic del Camp de Tarragona, Conrad Casas. Ni estàvem preparats, ni es van saber interpretar les senyals que venien de fora.

Continua a presó el cineasta d'Alcover, Martí Guarch, per un suposada agressió sexual a una menor que ara té 14 anys. Se l'acusa d'un delicte continuat que hauria començat quan la nena tenia 12 anys.

Recuperarem les millors imatges de la primera processó d'enguany de la Setmana Santa tarragonina. Una processó excepcional per l'interior de la Catedral amb els passos dels gremis de Pagesos i Marejants que recorden els 700 anys de l'arribada de la relíquia de Santa Tecla.

Però avui començarem a l'Anella Mediterrània, al Palau d'Esports. Aquí i a Salou es disputarà de l'1 al 5 d'abril el Campionat d'Espanya de seleccions de minibàsquet amb la participació d'uns 500 jugadors. És una competició que torna a Catalunya després de 20 anys per commemorar els Centenari del Bàsquet Català.

 

 

Programes més recents a TAC12