Notícies 12. Edició vespre. 09/03/2023

Vila-seca vol convertir el barri del Colomí en el nou centre del municipi. S'aprofitarà l'arribada del tren tramvia per fer una reconversió de la zona i donar prioritat als vianants i a la mobilitat sostenible.

Josep Andreu escull com a número 2 de la seva candidatura l'actual secretari de l'ajuntament, Marià Gomis, fill de l'exalcalde Josep Gomis. Esquerra Republicana ja ha demanat al secretari que dimiteixi del seu càrrec perquè considera que la seva feina no és compatible amb anar a unes llistes per a les municipals.

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà instal·la càmeres de vigilància perquè no es llenci la brossa allí on no s'ha de fer. Es busca evitar que es faci un mal ús dels contenidors d'emergència en les poblacions on existeix el sistema de recollida de residus porta a porta.

Entrarem a la llar municipal de Sant Salvador, a Tarragona, on cada dia una trentena de persones grans dinen acompanyades. Ho fan a través d'un programa que busca evitar que dinin sols. Només l'any passat van repartir 1.600 àpats.

Alex Doche es perdrà, probablement, el que queda de temporada. El CBT suma una altra baixa de llarga durada a una infermeria que no para de rebre jugadors. Doche pateix una ruptura fibril·lar al bessó de la cama esquerra i és molt improbable que reaparegui abans d'acabar el curs.

 

 

Programes més recents a TAC12