Notícies 12. 08/03/2023

Unes 3.000 persones protagonitzen la manifestació central del Dia de les Dones al Camp de Tarragona. El feminisme pren els carrers en una jornada en què es torna a reclamar, entre moltes altres proclames, abolir les desigualtats per raó de gènere.

Comencen els treballs per desmantellar les vies del tren entre Cambrils i Salou. Les obres se centren ara a Cambrils i no hi ha data precisa pe arribar a la capital de la Costa Daurada. Es desmantellaran 28 kilòmetres de vies entre l'Hospitalet de l'Infant i PortAventura.

Torredembarra ampliarà la recollida de brossa porta a porta i implantarà contenidors que s'hauran d'obrir amb targetes personals. Són millores que inclourà el nou contracte i que han de servir per millorar el servei i aconseguir els objectius que marca Europa.

Les obres per renovar la piscina municipal de Salou s'allargaran 5 mesos i costaran un milió d'euros. Ja s'han adjudicat i començaran d'aquí un mes. El que no es farà de moment és renovar la cúpula.

I en esports, el camp de rugby de l'Anella Mediterrània de Tarragona podrà acollir proves internacionals. Han començat les obres per homologar el camp i es canviarà la gespa natural per una d'artificial. 400.000 euros d'inversió que donaran casa amb nou aspecte al Club Rugby Tarragona que ho reclamava des de fa dècades.

 

Programes més recents a TAC12