Notícies 12. Edició migdia. 06/03/2023

El Port de Tarragona tanca l'any 2022 mantenint els tràfics i augmentant els ingressos un 20%. Tot i el conflicte amb els estibadors, les xifres es tanquen en verd marcant rècord en el tràfic de cereals.

Joan Ibarra serà una de les grans apostes de l'alcaldessa de Valls de cara a les eleccions del 28 de maig. Segons ha pogut saber TAC12, l'expresident de la Colla Vella i president de la Coordinadora de Colles Castelleres ocuparà un dels cinc primers llocs de la llista de Dolors Farré.

Altafulla recupera el projecte de construir dues basses a la zona del Pontet per evitar les inundacions que pateix la zona de la platja. Es tornaran a buscar subvencions perquè el cost s'acosta als dos milions d'euros.

Entrarem a la capella de Santa Tecla la Vella de la Catedral de Tarragona, reoberta després de dècades tancada. L'espai ha de ser un referent a l'hora de conèixer el passat funerari de la ciutat més enllà dels vestigis romans.

Triomf importantíssim i de molt de mèrit del CB Salou per 73 a 80 a la pista del Sant Antoni d'Eivissa, el fins aquesta jornada segon classificat de la Leb Plata. El conjunt de Jesús Muñiz, tot i la victòria, encara no surt de les posicions de playout ja que els seus rivals de la part baixa també van guanyar.

També va guanyar, per la mínima, la UE Valls. 1 a 0 al Santboià en un partit on els vallencs van jugar més de vint minuts en un home menys per l'expulsió d'Aitor Serrano. La victòria permet als de Manel Cazorla seguir coliderant el grup 3 de Primera Catalana amb 43 punts, els mateixos que el Reddis.

 

Programes més recents a TAC12