Notícies 12. 27/02/2023

La neu deixa petites emblanquinades en algunes zones de Tarragona com Sant Pere i Sant Pau i Boscos. Ha estat molt anecdòtic perquè ha caigut a la matinada i poca cosa quedava a primera hora del matí.

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'apunyalament de dos menors d'edat ahir al vespre al voltant del centre comercial Parc Central de Tarragona. Estan ingressats a l'Hospital Joan 23. La policia, mentre, busca la resta d'implicats en la baralla, que van fugir.

Les famílies de l'escola La Canaleta de Vila-seca protesten al ple per la supressió d'una línia d'infantil 3 a partir del curs vinent. Tot i que és una decisió que depèn de la Generalitat, l'ajuntament defensa que cal crear un institut escola.

La Setmana Santa de Valls no tindrà enguany viacrucis nocturn. La pandèmia ha passat factura i moltes germandats han perdut confrares. Per això s'ha dissenyat una Setmana Santa amb menys actes.

Victòria agònica del Club Basquet Valls que es va imposar per tan sols un punt de diferència, 58 a 57 al Martinenc en un partit que van poder seguir en directe a TAC12. Els de la capital de l'Alt camp estan a dues victòries del filial del Barça, el proper rival dels vallencs.

Programes més recents a TAC12