Notícies 12. 24/02/2023

Dia de rècord per als centenars d'ucraïnesos que continuen vivint a casa nostra un any després que esclatés el conflicte armat amb Rússia. La majoria dels qui van arribar són dones amb fills i gent gran que no obliden com va començar tot.

Sabrem més detalls de com serà la nova empresa que gestionarà conjuntament els serveis funeraris de Salou, Vila-seca, Constantí i Reus. Un dels principals objectius és reduir la factura dels enterraments o incineracions.

Torredembarra declararà bens cultural d'interès local tres pedreres romanes del municipi: la del Canyadell, Cal Mercadé i Roca Foradada. Ho fa per garantir-ne la conservació.

L'Espluga de Francolí aprova el projecte per renovar gairebé 4 quilòmetre de canonades i evitar les fuites d'aigua. Són unes obres que costaran gairebé 800.000 euros, mig milió dels quals es pagaran amb fons europeus. Aquesta primaver es licitaran els treballs.

En esports, demà a TAC12 a partir de les 6 de la tarda, els oferirem en directe el partit entre el Club Bàsquet Valls i el Martinenc. Els de Víctor Neila buscaran la tercera victòria consecutiva a la lliga EBA contra un rival que només està una victòria per sota i que està en dinàmica ascendent.

Avui entrevistem Javier Escribano. És el president de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Tarragona Ciutat i ha estat reelegit per continuar en el càrrec els propers 4 anys. Parlarem de la salut d'un sector que es va reinventar per la pandèmia i que ara té un dels principals maldecaps, focalitzat en la pujada de preus. Com els està afectant i com veuen el seu futur més immediat? Li preguntarem a la darrera part del Notícies12.

Programes més recents a TAC12