Notícies 12. Edició migdia. 23/02/2023

TAC12 entra al Centre Penitenciari Obert on els presos que disposen del tercer grau hi van a dormir. Hem parlat amb el seu director i també amb alguns dels qui estan complint condemna. El Centre acull 130 interns. Veurem com són unes de les instal·lacions més modernes de Catalunya que s'han inaugurat aquest mes.

Amazon tancarà el centre logístic de Constantí que té subcontractat i podria deixar sense feina uns 160 treballadors. La decisió de la multinacional però no afecta al centre que va posar en marxa a finals de l'any 2021.

Valls demanarà que el jaciment iber del Vilar sigui catalogat com a Bé Cultural d'Interès Nacionals per la Generalitat. La intenció de l'ajuntament també és poder adquirir els terrenys dels Molls de l'Estació per museïtzar l'espai.

L'amfiteatre i el circ romà de Tarragona seran els dos espais patrimonials on el Museu d'Història dedicarà més esforços aquest any. Són els monuments que han rebut més visites durant el 2022. També es posarà l'accent en el Fòrum de la Colònia amb fons Next Generation.

I en esports, comencen les obres al Tennis Tarragona per arreglar els enormes desperfectes que va provocar la tempesta de Santa Tecla. S'està treballant per recuperar les pistes de tennis i pàdel de la zona club. El proper pas serà la remodelació integral de la zona Park, que va ser la més afectada.

Programes més recents a TAC12