Notícies 12. Edició vespre. 22/02/2023

L'Hospital Joan 23 de Tarragona i el Sant Joan de Reus treballaran conjuntament per tractar els casos de cirurgia de tòrax. Amb aquesta aliança es busca reduir la llista d'espera i millorar la resposta que es dona al pacient. L'any passat es van fer 2.500 visites d'aquesta especialitat, la majoria a Tarragona.

La construcció de la nova facultat de Medicina de la URV podria costar uns 80 milions d'euros. Avui universitat i ajuntament de Reus han presentat l'estudi de com ha de ser el nou equipament pel qual encara no hi ha finançament ni dates.

Les comparses Aerodance i Cromatic Fusion guanyen el carnaval de Tarragona i s'encarregaran del rei i la concubina de l'any vinent. Tarragona acomiada la disbauxa entre el veredicte i el foc de la pólvora. Estarem a diversos municipis per saber com s'ha viscut l'adeu al Carnaval.

La Setmana Santa de Tarragona tindrà enguany una nova processó per la Part Alta i per l'interior de la Catedral. La protagonitzaran els quatre passos del gremi de Pagesos i el de Marejants.

I en esports, TAC12 ha pogut parlar amb l'exfutbolista Juan Carlos Unzué que s'ha convertit en tota una referència en la lluita contra l'ELA, l'esclerosi Lateral Amiotròfica, una malaltia que li van detectar fa tres anys. Sentirem un exemple de superació.

 

Programes més recents a TAC12