Notícies 12. Edició vespre. 21/02/2023

L'Associació d'Apartaments turístics presentarà al·legacions a l'ordenança que aprovarà demà l'ajuntament de Salou per regular aquest tipus d'allotjaments. Ja ho ha fet en altres poblacions. Denuncien sobretot que es traspassa la responsabilitat dels actes dels clients als propietaris. El consistori de Salou diu que s'han reunit amb ells abans de redactar la normativa.

Famílies de l'Escola La Canaleta de Vila-seca recullen signatures per evitar el tancament d'una línia d'Infantil 3 de cara al curs vinent. La Generalitat ja ha comunicat la decisió al centre educatiu. Preveuen accions de protesta en breu.

L'acusat d'haver matat una àvia al carrer Pin i Soler de Tarragona s'enfronta a una pena de 14 anys i mig de presó. Els fets van passar fa dos anys. El judici començarà aquest divendres a l'Audiència amb jurat popular.

Visitarem la Mina de l'Arquebisbe de Tarragona que porta aigua a la ciutat des de fa tres segles. Ara EMATSA planteja fer-hi millores amb una important inversió que asseguraria el subministrament d'aigua a part de la població si fallés la connexió amb l'Ebre.

I en esports, Dejan Ilínxisc és la nova cara del Club Bàsquet Salou. Arriba a la capital de la Costa Daurada per reforçar el joc interior. Prové del Mollet, un rival directe en la lluita per la permanència a la Leb Plata.

Programes més recents a TAC12