Notícies 12. 20/02/2023

Constantí preveu més de 800 milions d'euros en inversions al seu polígon i la creació d'uns 700 llocs de treball. Són les estimacions de l'Ajuntament tenint en compte els projectes que tenen entre mans les empreses.

Expulsen del Sàhara Occidental una professora de l'Escola Torreforta quan intentava entrar a la població d'Aiún. La seva intenció era entrevistar unes activistes saharauís. Hem pogut parlar amb ella.

L'Ajuntament de l'Espluga de Francolí activa el primer pis amb lloguer social. Els inquilins hi entraran a viure aquesta mateixa setmana. El govern local confia ampliar aviat l'oferta amb més habitatges.

Farem un recorregut pels carnavals que s'han celebrat aquest cap de setmana en la majoria de poblacions del territori. El de la ciutat de Tarragona va recuperar el seu esplendor amb carrers plens i el lluïment de les comparses i, tot ja amb plena normalitat.

Cap de setmana negatiu tant en futbol com en bàsquet. El Nàstic no aixeca cap i el CB Salou s'enfonsa fins a la zona de play out a la LEB Plata. I també derrota del CBT a la EBA on sí que va guanyar el Valls.

Programes més recents a TAC12