Notícies 12. Edició migdia. 17/02/2023

El president de la Generalitat ha inaugurat la nova planta de tractament d'aigua de la indústria química. És la inversió més gran que han fet mai conjuntament les empreses. Tractarà les aigües residuals de la indústria abans de ser evocades al mar.

El Port de Tarragona presenta al·legacions al nou impost de la Generalitat que preveu gravar les emissions dels vaixells. Creuen que la mesura s'ha d'ajustar per no perdre competitivitat respecte altres punts del mediterrani.

PortAventura ha obert avui, més aviat que mai, i inicia la temporada més llarga de la seva història. El parc temàtic preveu 5,3 milions de visitants enguany, el que suposaria un nou repte. Estrenarà una nova atracció i, de moment, arrenca per celebrar el Carnaval.

Carnaval a PortAventura, però naturalment la disbauxa ja ha arribat a la majoria de les poblacions del Camp de Tarragona. Passarem per Valls, Torredembarra i Altafulla per reviure l'arribada dels carnestoltes i a les 9 de la nit veurem la Disfressa d'Or de Tarragona a Tac12.

I en esports, avui farem la prèvia del cap de setmana amb el Jesús Sarmiento. Explicarem, per exemple, la necessitat del Club Bàsquet Salou de tornar al camí de la victòria. Toca guanyar diumenge contra el Cartagena per intentar allunyar-se de nou de la zona perillosa de la LEB Plata.

Programes més recents a TAC12