Notícies 12. Edició migdia. 16/02/2023

Els treballadors de la recollida de la brossa i de la neteja dels carrers de Tarragona faran vaga per setmana santa. És la mesura de pressió contra el nou contracte que està preparant l'ajuntament de Tarragona i que segons els representats dels treballadors els fa perdre poder adquisitiu. El consistori ho nega.

Acaben els treballs per desmuntar la grada reconstruïda de l'amfiteatre de Tarragona. Patia risc d'esfondrament després dels aiguats de Santa Tecla. Mentre s'està a l'espera de redactar el nou pla director que ha de definir quin és l'estat de tot el monument i què cal fer-hi.

A Montblanc, mentre comencen els treballs per reconstruir el Pont de Bolovi que es va emportar la riuada i que va reconstruir de manera provisional l'exèrcit espanyol en plena pandèmia. La inversió és de 600.000 euros.

Entrarem a l'Institut Cal·lípolis de Tarragona on ajuden a persones aturades a fer un canvi d'imatge per millorar les possibilitats de trobar feina. Veurem com ho fan...

El Rei Carnestoltes i la Concubina ja han fet la seva entrada a Tarragona on governaran fins dimarts vinent. Veurem com va ser aquesta arribada en una cerimònia a la plaça Corsini on es va recuperar la figura dels Boters d'Honor.

Programes més recents a TAC12