Notícies 12. Edició migdia. 15/02/2023

La Plataforma de Mercaderies per l'Interior proposa al Ministeri que el nou traçat ferroviari per treure les mercaderies de la costa envolti el polígon Nord per la zona sud tal i com sol·licitava la indústria química. També plantegen que des de la Pobla de Montornès i fins al Vendrell vagi en paral·lel a l'autopista. El Ministeri estudi la proposta.

Les obres del passeig de l'Estació de Valls permeten delimitar exactament la grandària del jaciment iber del Vilar. S'ha trobat un mur que coincidiria amb la seva frontera. És un dels jaciments més importants de l'època trobat ara fa 100 anys.

La policia local de Torredembarra incorpora un dron per millorar la prevenció i la vigilància sobretot d'actes multitudinaris. Ja entrarà en acció en la rua de carnaval d'aquest dissabte.

 El Pas del Descendiment de la Creu no sortirà enguany a la Processó del Sant Enterrament de Tarragona. No han arribat a temps a arreglar l'avaria que van patir l'any passat durant l'acte. La congregació sortirà només amb els seus membres.

 El Club Bàsquet Valls buscarà aquest cap de setmana recuperar la dinàmica guanyadora fora de casa que va aconseguir a principis de temporada encadenant fins a 6 victòries. Les dues últimes visites però han acabat en derrota. Una dinàmica que cal corregir per no despenjar-se del play-off d'ascens.

Programes més recents a TAC12