Notícies 12. Edició vespre. 07/02/2023

L'antic edifici dels Caputxins de la Rambla Nova de Tarragona podria ser una residència per a gent gran d'aquí 3 anys. És la intenció de la Xarxa Santa Tecla que hi traslladaria aquí l'actual residència que té a la Vall de l'Arrabassada. El projecte ha rebut una subvenció de 5 milions d'euros dels fons europeus Next Generation.

Veurem com està afectant el temporada de LINKvent i mala mar al litoral de casa nostra, que està sent menys violent que els viscuts mesos enrere. Tot i això, Protecció civil recomana prendre precaucions i no accedir a les zones on hi hagi fort onatge.

El nombre d'usuaris del transport públic al Camp de Tarragona augmenta un 28% en un any i se situa en prop de 19 milions d'usuaris durant el 2022. La xifra, però, està encara per sota de la que es registrava abans de la pandèmia.

L'Estació de Trens de l'Espluga de Francolí busca famílies interessades en viure-hi. Se'ls ofereix un habitatge a la mateixa estació a canvi de fer-se càrrec de mantenir l'espai. Sabrem si ja hi ha persones interessades.

El Rally Catalunya-Costa Daurada formarà part del calendari del Supercampionat d'Espanya després de quedar-se enguany fora del Mundial. Del 19 al 21 d'octubre, la gran novetat serà que se celebrarà sobre terra i no pas en asfalt.

 

Programes més recents a TAC12