Notícies 12. Edició vespre. 02/02/2023

El pressupost de la Generalitat preveu invertir enguany 112 mlions d'euros al Camp de Tarragona, una xifra molt similar a la de l'any passat. Avui s'han conegut els detalls dels comptes després de l'acord entre ERC i PSC per aprovar-los. La inversió creix sobretot a la Conca de Barberà, amb un 80% més respecte al 2022.

El Camp de Tarragona acollirà el centre català per a la descarbonització de la indústria. Es planteja com un escenari previ per reduir les emissions abans que es pugui fer el pas cap a l'hidrogen verd.

D'aquí dos mesos, Tarragona estrenarà el projecte Porta Tarraco que donarà la benvinguda als visitants. És la previsió amb què treballa l'ajuntament. La maqueta tornarà a la Volta del Pallol on hi haurà un mapping on s'explicarà la  història de la ciutat.

Estarem a Valls que celebra avui la mare de déu de la Candela, lluny de la gran festa de les anteriors Decennals. La celebració se centra en la simbologia de la benedicció de les Candeles i l'actuació de la Moixiganga a l'església de Sant Joan.

L'atleta Mireia Sosa vol competir al Mundial després de proclamar-se campiona d'Espanya en la modalitat de 50 quilòmetres. Als 42 anys, la tarragonina va assolir la tercera millor marca de la història i afirma que encara pot superar els seus registres.

Programes més recents a TAC12