Notícies 12. Edició migdia. 31/01/2023



Rècord de pernoctacions a Tarragona l'any passat, sobretot, gràcies a un sector del càmping en auge. La ciutat ja rep més visitants que abans de la pandèmia i recupera bona part dels mercats internacionals.

Salou, que vol activitat turística durant tot l'any, torna a pressionar a la Generalitat perquè es desencalli l'arribada de Hard Rock. Avui sector públic i privat s'ha reunit amb la directora general de Turisme.

La urbanització de la zona de la Cabana d'Altafulla està més a prop. L'Ajuntament ha aprovat com hauran de ser les noves edificacions i en limita l'alçada. Mentrestant, la futura residència de gent gran que s'hi projecta dependrà d'una nova modificació del POUM.

El Castell de Torredembarra haurà de millorar els tancaments de finestres o engegar un estudi de les humitats que afecten el pati. Són dues de les actuacions prioritàries que estipula el nou pla d'usos i manteniment del monument.

El Club Bàsquet Salou acomiada el pivot Dejan Bjelic i disposara d'un mes per trobar relleu al mercat de fitxatges. El jugador serbi no ha rendit tal com s'esperava i la millora col·lectiva ha coincidit amb la seva absència les darreres jornades de LEB Plata.

Programes més recents a TAC12