Notícies 12. Edició migdia. 30/01/2023

El nou subdelegat del govern espanyol a Tarragona demana més coordinació entre administracions. Santi Castellà ha pres possessió aquest matí. Inicia etapa, de moment fins a finals d'any, i en substitució a Joan Sabaté.

Dues víctimes mortals i tres persones ferides en un accident de trànsit a la C-37, al Pla de Santa Maria. Els fets es van produir ahir al migdia. El cotxe va sortir de la via i va xocar contra un pal de telefonia.

I, també ahir, aparatós accident al centre de Tarragona. Un cotxe va impactar contra la terrassa d'un bar a l'avinguda Ramon y Cajal i va causar tres ferits lleus. El conductor va donar positiu al test d'alcoholèmia amb taxa penal.

Gran afluència de visitants a Valls amb motiu de la Festa de la Calçotada. Unes 30.000 persones han passat per la capital de l'Alt Camp on Adrià "Wersing" ha tornat a ser el rei dels calçots. Ningú en menja més que ell. Se'n va cruspir 221 enguany!

I també cap de setmana de festes majors d'hivern. La cultura popular ha estat la protagonista a Salou amb el seguici, diables i trobada de gegants. També gegants a Vila-seca per viure el desenllaç de les festes de Sant Antoni i a Constantí estrena dels nous Cavallets que ja van compartir cercavila amb la resta del seguici.

La Unió Esportiva Valls se situa al capdavant de la Primera Catalana i en l'única plaça d'ascens a Tercera RFEF en guanyar al Cambrils per 0 a 6. Els de Manel Cazorla igualen a la taula amb el Reddis, que només va empatar.

El Volei SPiSP es converteix en el primer equip que guanya a l'Illa Grau a la fase regular de la Superlliga 2 des del març de l'any passat. Els de Vlado Stevovski van desfer-se en el desempat i es manté en zona de "play-off" amb tres punts de diferència respecte al San Roque, el tercer.

Programes més recents a TAC12