Notícies 12. Edició vespre. 26/01/2023

1.500 persones segons els organitzadors i 500 segons la guàrdia urbana es manifesten pel centre de Tarragona en la segona jornada de vaga de metges i mestres i professors. El seguiment, com ja va passar ahir, ha estat important al sector sanitari mentre que ha estat escàs entre el professorat.

L'any 2022 va acabar a la de demarcació de Tarragona amb la taxa d'atur més baixa dels últims 15 anys, segons dades de l'Enquesta de Població Activa. Tenim 10.000 aturats menys que fa un any.

Junts per Montblanc porta a Antifrau la restauració de la torre de Cal Masalles de la muralla. Té dubtes sobre el procediment que ha seguit l'equip de govern. L'alcalde no entén aquesta actitud del grup liderat per Marc Vinya.

Sabrem com serà el carnaval de Tarragona que s'ha presentat avui i que recupera el format d'abans de la pandèmia. Els actes començaran el 10 de febrer i tindrem disfressa d'or, rues, concurs de disfresses i baixada del Pajaritu. Les comparses diuen que la pandèmia no els ha fet perdre gent.

El Salou no patirà per salvar-se. Això és el que opina la plantilla després de sumar dues victòries per primera vegada a la LEB Plata. El descans d'aquest cap de setmana allargarà el primer moment dolç d'un equip que per fi sembla veure la llum, fora de la zona de descens.

Programes més recents a TAC12