Notícies 12. Edició vespre. 24/01/2023

El Consorci d'Aigües de Tarragona busca fons europeus per finançar projectes de digitalització valorats en 22 milions d'euros. Entre aquests, hi ha la instal·lació de la fibra òptica a la canonada principal per evitar que es trenqui com va passar ara fa tres anys.

Metges i professors mantenen la vaga que començarà demà per reclamar millores laborals i salarials. Els serveis essencials es mantindran. La manifestació central a Tarragona s'ha convocat per dijous al matí.

Vila-seca invertirà més d'un milió d'euros per adaptar el parc de la Torre d'En Dolça a la pràctica del ciclisme. Ha tret a licitació unes obres que han de permetre, en part, substituir i millorar el servei que es donava a l'antic velòdrom que s'enderrocarà.

El GEPEC denuncia a la Fiscalia els vessaments d'aigua a l'espai protegit dels Muntanyans causats per les obres de la futura comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra. La solució va passar per col·locar una canonada per treure l'aigua directament al mar però això no convenç al grup ecologista que diu que no se n'ha avaluat l'impacte que pot tenir.

El Club Bàsquet Tarragona és la revelació de l'inici del 2023 a l'EBA. Amb sis victòries consecutives, ha passat de patir per baixar a ser candidat ferm per pujar. Coneixerem les claus de la metamorfosi en veu del tècnic Berni Álvarez.

Programes més recents a TAC12