Notícies 12. Edició vespre. 23/01/2023

Vila-seca millora el servei de neteja i recollida de residus amb l'adquisició de nova maquinària i més personal. El nou contracte va entrar en vigor ara fa un any i suposa una inversió de 40 milions d'euros durant una dècada. De moment, es descarta aplicar el sistema de recollida porta a porta.

Uns lladres roben tabac per valor de 15.000 euros de l'estanc de l'avinguda Catalunya de Tarragona. Prèviament havien intentat robar en un altre de Torredembarra encastant un cotxe. Els Mossos els van perseguir per l'autopista però no se'ls va poder detenir.

Valls espera rebre 25.000 visitants aquest cap de setmana amb la celebració de la Gran Festa de la Calçotada. Hi haurà un nou espai de degustació a l'aparcament de la Cooperativa i dissabte se celebrarà una jornada dedicada exclusivament a la cuina d'aquesta ceba dolça.

Coneixerem el Sant Jordi i la princesa de la Setmana Medieval de Montblanc que enguany estrenarà també una nova versió de la llegenda. És la principal novetat de l'edició d'aquesta festa que s'allargarà del 21 d'abril a l'1 de maig.

8.000 persones s'apleguen al Parc de la Torre d'en Dolça de Vila-seca per gaudir del Cós de Sant Antoni. La jornada deixa un regust dolç al municipi pel podi d'Idole Royal i Sound Of Victory, cavalls locals, en la prova estrella de la jornada.

També vam narrar a la tele el Cèvol Torredembarra - Volei SPiSP, que va acabar amb triomf visitant per 1 a 3. Els locals van complicar molt la vida als tarragonins, que continuen així en zona de "play-off" per pujar a Superlliga.

Programes més recents a TAC12