Notícies 12. Edició vespre. 20/12/2022

L'augment de preus dels productes, de la factura energètica i la falta de materials obliga a part de la indústria química de Tarragona a fer aturades parcials en la producció o abaixar el ritme. La patronal del sector considera que a curt termini no es tancaran plantes però que cal posar-hi remei.

Salou comptarà l'any vinent amb un pressupost de 60 milions d'euros, un 6% més que enguany gràcies a la reactivació turística. Part important es destinarà al servei de la neteja que es tornarà a licitar. També hi haurà obres a la piscina i al camp de futbol.

El subdelegat del govern central a Tarragona, Joan Sabaté, renuncia al seu càrrec per motius personals. El seu lloc l'ocuparà el senador socialista Santi Castellà. La renúncia es farà efectiva a principis d'any.

Entrarem al magatzem reial de Tarragona que obrirà portes d'aquí una setmana al Port. Allí els patges fan tota la feina perquè ses majestats ho tinguin tot apunt per la nit més màgica de l'any. La previsió és que hi passin unes 9.000 persones.

La LEB Plata no s'atura i planteja dues jornades intersetmanals durant festes, la primera demà mateix i amb la visita del Salou a la pista del Palma. Els de Jesús Muñiz no cauen en la desesperació tot i encadenar cinc derrotes.

 

Programes més recents a TAC12