Notícies 12. 16/12/2022

La ministra de Transports no es mulla a l'hora de posar una data clara d'obertura pel túnel del Coll de Lilla de l'autovia A-27, tot i que apunta cap a finals d'any. Avui hi ha hagut visita d'obres a una instal·lació que està gairebé enllestida.

Viatjar amb bitllet senzill amb l'autobús municipal de Tarragona serà més car l'any vinent. S'encareix un 25% i valdrà un euro amb 90 cèntims. Els abonaments es congelen. El que també puja és la tarifa per aparcar durant tot un dia als aparcaments municipals.

Inversió milionària al polígon de Valls amb l'arribada de la multinacional nordamericana Clarion Partners, dedicada a la logística. Ha adquirit uns terrenys al costat de l'aparcament de camions on s'estan construint ja les dues naus que ocuparà. L'operació es xifra en 20 milions d'euros.

Assistirem a l'última classe de l'arqueòleg i historiador Eudald Carbonell. Deixa d'impartir classes a la Universitat Rovira i Virgili després de 34 anys. No es retira però de la recerca on continuarà investigant l'evolució humana.

I tot en directe per la tele. Valls i CBT es veuen les cares aquest dissabte a les 20 hores i a TAC12. Els locals són favorits, però els visitants han millorat a l'EBA les últimes dues setmanes.

També narrarem el Valls - Reddis de futbol i a la Primera Catalana. Això serà diumenge a les 12.30 hores i entre dos equips que són clars candidats a l'ascens no tan sols a Superlliga Catalana sinó també a Tercera RFEF.

A l'espai de l'entrevista avui, sense la Laura Casas amb el Xavier Abelló,  ens visita el flamant president del Consell Social de la URV i exalcalde de Vila-seca, Josep Poblet. Li preguntarem per com afronta la nova etapa i altres temes d'actualitat de l'agenda política d'aquests dies, com què li sembla el projecte de la Savinosa que ha presentat la Diputació, ell que en va ser president.

Programes més recents a TAC12