Notícies 12. 15/12/2022

Tarragona tornarà a treure a licitació el contracte de neteja però no canviarà ni el preu de l'adjudicació ni el sistema per controlar el servei que es presta. Són les línies vermelles que ha posat l'equip de govern que ha anunciat que es reunirà amb les empreses interessades per veure quines modificacions es podrien fer.

Montblanc reconstrueix el pont del Molí del pas que es va emportar la riuada del 2019. Es recupera així el pas per sobre del Francolí en aquesta zona. Després de nadal podrien començar les obres al Pont de Bolovi per substituir el que va construir l'exèrcit.

L'Hospital Joan 23 i l'Institut d'Investigació Pere Virgili lideraran una investigació sobre el càncer de cap i coll per poder afinar la seva diagnosi. Hi participaran 9 hospitals de referència de tot l'Estat.

l Museu de Valls estrenarà nous espais. La redimensió de l’equipament ha permès habilitar una nova planta per ubicar-hi una exposició permanent que mostra les principals aportacions dels artistes vallencs a l’art català.

El Valls - CBT de dissabte a les vuit del vespre podrà seguir-se en directe a TAC12. Els tècnics Víctor Neila i Berni Álvarez s'han aplegat avui mateix al Joana Ballart quan travessen la millor ratxa de resultats d'aquest curs a la Lliga EBA.

Programes més recents a TAC12