Notícies 12. 09/12/2022

Més de la meitat de les infermeres tarragonines s'han plantejat abandonar el sector i canviar de feina. Consideren que les condicions laborals són preocupants i la majoria dubten que millori en un futur. L'estrès i el desànim s'imposa en bona part de les plantilles.

El transport públic a Tarragona recupera passatgers. Els autobusos municipals tancaran l'any amb un milió i mig d'usuaris més respecte al 2021. Suposa un augment del 18%, però encara queda lluny de la situació prèvia a la pandèmia. I avui coneixerem les que podrien ser les carreteres del futur.

La Diputació de Tarragona ha encetat una prova pilot d'asfalts més sostenibles. Sobretot, s'aconsegueix reduir a la meitat la temperatura de fabricació del material i també es retalla el gruix de l'asfalt. 

La pluja ha fet la guitza als darrers preparatius del Pessebre de Sorra de La Pineda. Els contratemps, però, no impediran que pugui rebre visitants ja aquest mateix cap de setmana. Les escultures enguany tenen la història de l'art com a eix temàtic.

El Prat - Salou podrà seguir-se a TAC12 en un altre derbi català de la LEB Plata. Serà aquest dissabte a un quart de set de la tarda. Es tracta de la pista del líder i d'uns salouencs en zona de descens a l'EBA.

La UE Valls no pot fallar a Molins de Rei, el cuer de la Primera Catalana, per continuar en zona d'ascens a Superlliga. Els de Manel Cazorla reactiven així la lliga després de l'aturada de la setmana anterior i de caure clarament a casa fa 15 dies.

Doncs sí perquè diumenge l’entitat estrena nova seu al barri de Torreforta, que al gener també es convertirà en espai de lleure per a infants amb TEA i esdevindrà un centre d’acompanyament a les famílies. Per parlar d’això i d’altres projectes ens visita Juan José Caravaca, president de Todos en Azul.

Programes més recents a TAC12