Notícies 12. Edició vespre. 07/12/2022

El Pla Director Urbanístic de Hard Rock no s'aprovarà enguany. No formarà part de l'ordre del dia de la darrera comissió d'urbanisme de l'any, que se celebrarà dimecres vinent. El tràmit haurà d'esperar al 2023 perquè la Generalitat encara ha d'enllestir dos informes sectorials.

L'any vinent s'exploraran noves galeries de les Coves de l'Espluga i s'intentarà concretar el traçat total de la cavitat, més enllà del que es coneix avui en dia. El que ja s'ha descobert, més de 400 gravats paleolítics, es podran visitar gràcies a una rèplica d'escala real.

La graderia reconstruïda de l'amfiteatre de Tarragona es desmuntarà totalment. Les actuacions d'urgència no han detectat cap estructura interior original i sí que han observat deficiències importants com a resultat dels treballs dels anys 70.

L'Ajuntament de Tarragona sancionarà gairebé mig miler de propietaris per tenir pisos buits a la ciutat. Hauran de pagar un recàrrec del 50% de l'impost de l'IBI. Serà el primer paquet sancionador, però n'hi haurà més perquè s'estima que actualment hi ha fins a 7.000 pisos buits.

El Club Bàsquet Salou no s'arronsa tot i una mala ratxa de resultats que el situa en zona de descens a la Lliga EBA. Ara bé, creix la preocupació per la derrota de l'altre dia a casa i poc abans de visitar la pista d'un Prat que lidera la LEB Plata.

Programes més recents a TAC12