Notícies 12. Edició migdia. 02/12/2022

L'atur puja al novembre pel final de la campanya turística. A la demarcació de Tarragona hi ha gairebé 800 persones més sense feina que fa un mes. Des de PIMEC, la patronal de la petita i mitjana empresa, no creuen que les contractacions de Nadal reverteixin la tendència.

Salou ha rebut enguany més turistes que abans de la pandèmia. És un dels titulars destacats d'un balanç de temporada en què la despesa dels visitants també ha augmentat, tot i que ho ha fet en part per la inflació.

Constantí treballarà l'any vinent amb un pressupost de gairebé 10 milions i mig d'euros, un 6% més que enguany. Destaca l'increment sobretot de les partides socials. L'oposició hi h votat en contra argumentant que les inversions no queden clares.

Les obres per fer arribar l'aigua de l'Ebre a l'Espluga de Francolí costaran 2 milions d'euros, un 60% més del previst. L'ajuntament ha hagut de reformular el projecte amb els preus a l'alça després que la licitació quedés deserta.

Salou i Cornellà es veuen les cares a la capital de la Costa Daurada i en un derbi català de la LEB Plata que narrarem aquí mateix. És, almenys de moment, un cara a cara entre dos equips de la part baixa i que busquen la salvació a la categoria.

El Volei SPiSP defensa la seva plaça de "play-off" d'ascens a Superlliga contra un Sayre que no guanya cap partit des de fa dues temporades. El Cèvol, mentrestant, obre a Lleida un tram de calendari, sobre el paper, més accessible per intentar sortir de la zona baixa de la taula

Doncs, sí, atacant especialment els més petits amb les temudes bronquiolitis. Però parlarem de manera més general i extensa amb Sergi Boada, president del Col·legi Oficial de Metges de Tarragona. Hi ha prou facultatius a la demarcació? Estan ben retribuïts? Tot plegat quan aquesta setmana el sindicat majoritari ha convocat dues jornades de vaga de cara al gener.

Programes més recents a TAC12