Notícies 12. Edició vespre. 30/11/2022

L'alcalde de Salou anuncia per sorpresa al ple de l'ajuntament que Hard Rock ha paralitzat les seves actuacions per implantar-se al territori. En culpa la Generalitat.

El govern de Tarragona presenta un pressupost auster enmmarcat, diuen, en una economia de guerra per l'augment de les despeses. La despesa augmenta 15 milions d'euros i les inversions bàsicament seran les que estan finançades per Europa.

La Denominació d'Origen Tarragona recuperarà una varietat autòctona de raïm que havia desaparegut. Es tracta del tarragoní, un raïm negre que de moment s'ha plantat en 4 finques. Ho ha anunciat la DO en el balanç d'un any 2022 on les vendes dels seus productes han crescut un 10%.

Estarem al parc eòlic de Llorac, a la Conca de Barberà. Ens endinsarem a l'interior dels molins per veure una prova pilot que s'hi està fent per evitar que aquests molins atreguin llamps. Si funciona es podria implanta en altres zones on es produeix energia eòlica.

El Club Bàsquet Salou s'ha estrenat a la LEB Plata de la mateixa manera que ho va fer a la Lliga EBA, amb dues victòries i sis derrotes. El president de l'entitat, Santi Benito, mostra la seva confiança camp als jugadors i el cos tècnic, i pensa que aquest cop tampoc es patirà per la permanència.

Programes més recents a TAC12