Notícies 12. 25/11/2022

Els casos han augmentat. Segons dades dels Mossos, fins al tercer trimestre d'enguany s'havien rebut més d'un miler de denúncies i tancarem l'any per sobre de l'any passat. És la tendència que s'està observant amb l'acabament del confinament i és que cada vegada es denúnia més. La nota negativa és el repunt en el cas de les violències sexuals, sobretot, entre els joves.

La Diputació de Tarragona invertirà l'any vinent 1 milió d'euros a la Tarraco Arena Plaça per instal·lar plaques fotovoltaiques i canviar el sistema de climatització. És una de les partides destacades d'un pressupost que ha estat aprovat avui per unanimitat.

Sabrem com es presenta avui la campanya del Black Friday, un dia de compres que molts aprofitaran per avançar els regals de nadal. Els botiguers l'esperaven amb candeletes en una temporada en què la falta de fred ha deixat moltes botigues plenes.

Núria Grados és la nova presidenta del Club Bàsquet Tarragona. La fins ara tresorera s'intercanvia les responsabilitats amb Jacint Verdaguer, que fa un pas al costat després de cinc anys com a màxim responsable del conjunt blau.

La Unió Esportiva Valls mira cap a dalt contra un Viladecans a la baixa. Els de Manel Cazorla poden ser líders de Primera Catalana si els resultats de Can Vidalet i Reddis també acompanyen. Ho farem en conversa amb el president de l’Associació Empresarial Química de Tarragona, Ignasi Cañagueral. Una AEQT que aquesta setmana ha celebrat i ha fet balanç de l’activitat en el marc de la seva jornada anual. Una indústria que es vol descarbonitzar. Veurem quina aposta fa i com està el procés per aconseguir-ho aquí a casa nostra.

Programes més recents a TAC12