Notícies 12. Edició migdia. 23/11/2022

Els pressupostos generals de l'Estat incorporen 3 milions d'euros per construir un nou pont al polígon Entrevies de Tarragona i reformar l'estadi municipal de Vila-seca. Són partides que han entrat als números estatals després d'esmenes presentades i negociades per Esquerra Republicana i el PDeCat. En total se sumen 6 milions als 308 ja previstos.

Comencen les obres per construir un edifici d'apartaments turístics a la zona de l'antiga duana de Salou. Es desencalla així un conflicte de gairebé 20 anys que havia deixat un gran solar al centre del municipi.

L'exmembre de la mesa del Parlament, el tarragoní Eusebi Campdepadrós, queda absolt del delicte de desobediència. La fiscalia demanava per ell i pels altres membres de la mesa 20 mesos d'inhabilitació per haver admès a tràmit el debat de diverses resolucions a favor de l'autodeterminació al Parlament.

Ingressa a presó un home que va robar a punta de pistola en una benzinera de Constantí en una altra del Morell. Amenaçava amb una arma de foc als treballadors perquè li donessin la recaptació de la caixa.

La Unió Esportiva Valls suma la majoria de punts a les segones meitats. Igualat amb el líder de Primera Catalana, l'equip basa la seva regularitat en una recta final de partits on ja ha capgirat diversos marcadors en contra.

Programes més recents a TAC12