Notícies 12. 21/11/2022

Els veïns de Lilla rebran 600.000 euros per les esquerdes a les cases que els han provocat les obres de l'autovia A-27. Ja han començat a rebre els resultats dels peritatges que va encarregar el Ministeri de Transports. Hi ha gairebé un centenar de cases afectades.

Detingut el pressumpte autor de la mort d'un home a ganivetades la nit de Tots Sants a Salou. Els Mossos d'Esquadra l'han interceptat a Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà, després que s'hagués saltat un control de seguretat ciutadana.

Es retarda la construcció del nou edifici on s'atenen els menors víctimes d'abusos sexuals a Tarragona. No estarà operatiu fins a la primavera. La Generalitat implementarà aquest model que s'aplica aquí a una dotzena de punts més de Catalunya.

Entrarem a un dels mòduls de l'antiga fàbrica de tabacs de Tarragona que ha reobert com a espai cultural. Desenes de persones s'hi han acostat aquest cap de setmana per redescobrir un espai fins ara tancat.

I plou sobre mullat per la derrota de l'equip a una Lliga EBA on qui continua en ratxa és el Valls. No vam tenir sort a la LEB Plata i amb el Salou. que va diluir-se a les acaballes contra el Cartagena, sumant la cinquena derrota en set partits. És el punt final a la llarga etapa de duels fora de casa perquè diumenge s'estrenaran al Milà.

El Volei SPiSP continua fort i no falla a Roquetes, on el seu màxim rival per jugar al playoff d'ascens a Superlliga, el San Roque, va deixar-se un punt. Els de Vlado Stevovski podrien capgirar la taula dissabte si guanyen el mateix San Roque a Tarragona.

Programes més recents a TAC12