Notícies 12. Edició migdia. 18/11/2022


La plataforma de la Platja del Miracle es començarà a desmuntar d'aquí mig any. És la previsió que fa l'ajuntament per acabar amb una infrastructura que porta anys tancada per problemes de seguretat. L'espai es convertirà en una gran plaça com a pas previ a la renaturalització de la zona.

Govern i oposició a l'ajuntament de Tarragona xoquen pel crèdit de 12 milions d'euros que ha de finançar part de les inversions d'aquest any. El PSC argumenta que arriba massa tard mentre que el govern ho rebat.

L'Associació de Veïns de Barenys de Salou presenten a l'ajuntament 2.600 signatures contra la construcció d'edificis a l'Eix Cívic, que ha de transformar la zona de les antigues vies del tren. Des del consistori insisteixen a dir que ja fa temps que es treballa per modificar el projecte inicial.

Torredembarra iluminarà menys carrers aquest nadal i també estaran encesos menys hores. Són mesures que prendrà l'ajuntament per reduir la despesa en enllumenat durant les festes.

El Valls encapçalarà la Primera Catalana si guanya a l'estadi del Can Vidalet. Els de l'Alt Camp igualen a la taula amb el seu pròxim rival i travessen el moment més dolç des que va començar la temporada.

El Salou FS disputa aquest diumenge el primer partit de lliga al pavelló municipal des de la temporada anterior; i ho fa amb opcions de situar-se al capdavant de la Tercera Divisió.

Programes més recents a TAC12