Notícies 12. 17/11/2022

Tarragona reobrirà el mòdul 6 de la Tabacalera com a espai cultural. A partir d'aquest dissabte hi haurà un cicle de dansa i una exposició. L'antiga fàbrica de tabacs va tancar el 2007 i es vol convertir en un gran complex cultural per a la ciutat. Ja hi ha les instal·lacions de la Capsa de Música, l'Arxiu o l'Hemeroteca.

Constantí aprova el pla parcial que li permetrà expandir-se industrialment a la zona de les Gavarres. Aquí s'implantarà la plataforma logística del supermercat Lidl, que podria obrir en dos anys. Ho ha avançat l'alcalde al programa Saló de Plens d'aquesta casa.

Veurem com avancen les obres per canalitzar el barranc de Barenys de Salou, que ha de solucionar els problemes d'inundacions de la zona cada vegada que plou molt. S'estan construint quatre grans calaixos que són els que han de canalitzar l'aigua.

Vallsgenera oferirà aquest curs gairebé 300 places per ajudar, sobretot a col·lectius vulnerables a trobar feina. S'inclouen cursos per obtenir certificats professionals i també formació dual en empreses.

Els constants desplaçaments del Club Bàsquet Salou a la LEB Plata s'enllesteixen aquest cap de setmana amb el setè i últim partit consecutiu fora de casa. Serà el final d'una etapa en què l'equip no ha pogut jugar com a local i en què, malgrat tot, no s'ha despenjat a la classificació.

Programes més recents a TAC12