Notícies 12. 16/11/2022

En Comú Podem estén la mà a Pau Ricomà per aprovar el pressupost de l'ajuntament de l'any vinent. L'acord sembla viable perquè la predisposició hi és i les demandes dels comuns podrien ser assequibles pel govern. Ricomà tindria així la suma necessària per tirar endavant els comptes.

La Universitat Rovira i Virgili rebrà 2 milions i mig d'euros dels fons europeus Next Generation per desenvolupar un projecte informàtic que faci més fàcil l'anàlisi i l'emmagatzematge de dades. Ja té l'aval de l'estat i ara tenen temps fins a finals d'any per presentar el projecte i rebre el sí definitiu. 

Carme Ruscalleda es converteix en l'ambaixadora de l'oli mestral de la Cooperativa de Cambrils. Fa més de dues dècades  que la xef amb tres estrelles Michelin utlitza aquest producte cambrilenc per cuinar.

Les dues experimentals de la platja de la Paella de Torredembarra es converteixen en pol d'estudi per a grups internacionals. Analitzaran la flora i la faula d'aquest prorjecte ambiental que és únic a Catalunya i que serveix, per exemple, perquè la sorra no es perdi cap al passeig.

La Coral Nova Unió de Vila-seca celebra 50 anys repassant el mig segle de vida de l'entitat. Una exposició al Celler i un llibre recullen la veu i les instantànies dels integrants d'aquesta coral.

La Unió Esportiva Valls suma durant l'inici de temporada 12 punts més que l'última que va pujar de categoria. Els de Manel Cazorla encapçalen la Primera Catalana igualats amb un Can Vidalet a qui visitaran aquest mateix cap de setmana.

Programes més recents a TAC12