Notícies 12. 11/11/2022

El consell de Ministres aprovarà com a tard a principis de l'any vinent el nou reglament que permetrà la instal·lació del sistema de xarxes tancades d'energia a la indústria química de Tarragona. Això els permetrà reduir costos i ser més competitius.

L'alcalde de l'Espluga trenca les relacions amb el principal grup de l'oposició, Junts, per haver editat un fulletó criticant la gestió de l'aigua que fa el govern. Segons l'alcalde està ple de mentides i només busca vots. Junts no ha respost.

La pedania de la Guàrdia dels Prats de Montblanc estudia convertir-se en una Entitat Municipal Descentralitzada. Creuen que l'ajuntament els té desatesos en qüestions importants com la neteja.

Estarem a Altafulla que avui viu el dia central de la Festa Major de Sant Martí i on els castellers han aconseguit fer arribar el pilar caminant des de la plaça del Pou fins a la plaça de l'Església.

Els de Jesús Muñiz estrenen el flamant parquet del Milà, treballen per fi amb el pivot Ronnie amb la resta de l'equip i disposen de marge fins al dia 20 per preparar la següent jornada. S'ha acabat el malson provocat per les baixes i pels aiguats de Santa Tecla.

Ningú ha pogut amb el Barça B fins ara a la Lliga EBA, tampoc el CBT. Ara ho intentarà el Club Bàsquet Valls i al Joana Ballart en un duel que narrarem aquest dissabte i en directe a TAC12. Els de Víctor Neila busquen, a banda, el primer triomf com a locals de la temporada.

Avui al Notícies 12 ens visita Saül Garreta, nou president del Port de Tarragona. Fa uns dies que va aterrar en el càrrec en substitució de Josep Maria Cruset però avui ens concedeix la primera entrevista i aprofitarem per parlar a fons de projectes de present i de futur. Per exemple, volem saber si ja té una opinió més clara sobre com ha de ser el turisme de creuers.

Programes més recents a TAC12