Notícies 12. Edició migdia. 10/11/2022

L'alcalde de Tarragona aposta per en Comú Podem com a soci prioritari per poder aprovar el pressupost de l'ajuntament per l'any vinent. Ho ha dit al programa Saló de Plens d'aquesta casa on ha carregat contra l'actitud destructiva, ha dit, del Partit socialista.

L'Espluga de Francolí renovarà les canonades d'aigua on hi ha la majoria de fuites. Hi invertirà 700.000 euros. Mig milió provindran d'Europa, amb les ajudes dels fons Next Generation. Fa tres mesos que el municipi conviu amb restriccions d'aigua.

Troben restes humanes de fa 15.000 anys al jaciment del Moli del Salt, a Vimbodí i Poblet (a la Conca de Barberà). Es tracta d'una mandíbula que correspondria a un nen d'entre 4 i 5 anys. És el fòssil humà més antic trobat fins ara al sud de Catalunya.

El camí del riu Gaià, des del naixement fins a la desembocadura, podria ser transitable d'aquí dos anys. És el compromís de la Diputació de Tarragona que lidera el projecte. Són 64 kilòmetres. Per la majoria ja s'hi pot passar. Queden pendents uns 12 kilòmetres.

El Pavelló Salou Centre recupera l'activitat un mes i mig després de les greus destrosses arran de l'aiguat de Santa Tecla. El nou parquet ja està operatiu per acollir tant els equips de base com els sènior del municipi.

Programes més recents a TAC12