Notícies 12. 08/11/2022

L'incendi a la sofrera del polígon de Constantí va provocar emissions de diòxid de sofre quartre vegades més alts dels que no es consideren perjudicials per la salut. Aquest matí els bombers l'han donat per extinguit. La fase d'emergència del Plaseqta es va desactivar a la mitjanit.

La plaça del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili creixerà cap a la zona on en un futur s'hauria de construir la nova facultat d'Educació i Psicologia. Es convertirà en una zona verda, una pista esportiva i un espai per als assajos de la colla castellera de la universitat.

Govern i oposició a Montblanc aconsegueixen posar-se d'acord per rebaixar l'impost de l'IBI i augmentar el rebut de la brossa un 4%. L'alcalde reitera que està obert a escoltar propostes per elaborar el pressupost de l'any vinent. L'oposició diu que quan hi hagi una proposta en ferm la valoraran.

Ingressa a presó un veí de Tarragona acusat d'un presumpte delicte d'agressió sexual contra un menor d'edat. Hauria succeït a la ciutat de Tarragona tot i que l'acusat tenia vinculació laboral amb l'ajuntament de Vila-seca, que ja ha sol·licitat informació per emprendre les mesures corresponents.

Tot a punt per a la inauguració de la Lliga Genuine, aquest divendres i al Nou Estadi. Els primers partits de la temporada es duran a terme aquest cap de setmana a Salou i amb la presència del Nàstic. Les novetats, respecte a l'any passat, el debut de Reial Madrid i Andorra.

Programes més recents a TAC12