Notícies 12. 03/11/2022

L'atur baixa per primera vegada en tres mesos a la demarcació de Tarragona. L'octubre s'ha tancat amb 1.400 aturats menys. Ara mateix a les llistes de l'INEM hi ha poc més de 41.000 persones apuntades. La reducció és important si ho comparem amb ara fa un any quan hi havia 5.000 aturats més.

El nou president del Port assegura que la línia a seguir amb l'arribada dels creuers a la ciutat s'haurà de definir en consens amb el territori. Avui s'ha fet el relleu oficial al capdavant de l'autoritat portuària després de la sortida de Junts per Catalunya del govern de la Generalitat. Saül Garreta substitueix Josep Maria Cruset.

Altafulla confia en la sorra de la platja de Torredembarra per redressar el seu malmès litoral. L'equip de govern s'ha reunit amb Costes de la Generalitat per analitzar la situació i que no hi torni a haver un estiu sense platja. La primera aportació podria arribar a principis d'any.

La futura casa de la festa de Valls s'ubicarà al costat del Museu Casteller. L'objectiu del consistori és crear una anella cultural al mig del centre històric. Ara començarà un procés participatiu per definir com serà el futur equipament.

El Pavelló Salou Centre reobrirà la setmana vinent, tan sols un mes i mig després de la tempesta que va destrossar el parquet. Així, els equips locals podran reprendre la seva rutina de manera imminent.

Programes més recents a TAC12