Notícies 12. Edició vespre. 02/11/2022

És una de les 20 sirenes que puntualment s'han posat en marxa a dos quarts de set de la tarda. Començava així el simulacre de confinament per risc químic per a més de 65.000 persones properes al polígon sud de Tarragona.

Els empresaris de l'oci nocturn demanen més vigilància policial a Salou després de la mort que hi ha hagut durant la nit de la castanyada a la zona d'oci de la capital de la Costa Daurada. Tot i això creuen que es tracta d'un fet aïllat i que no ha de provocar ni alarma social ni una mala imatge.

Les obres del sistema de reg de les obres de Valls es reprendran en breu. Feia un any que estaven paralitzades per un recurs judicial. Actualment només una quarta part dels regants de Valls tenen accés al nou sistema de reg.

Els Castellers de Vilafranca fan història en el món casteller carregant el pilar de 9 amb folre, manilles i puntals. Un castell inèdit fins aquesta diada de Tots Sants.

El Club Bàsquet Salou avança menys de pressa del desitjat a la LEB Plata. Ho diu l'entrenador Jesús Muñiz poc abans d'afrontar un partit contra l'Alginet que podria ser decisiu per la permanència.

Programes més recents a TAC12