Notícies 12. Edició migdia. 28/10/2022

Serà un dels ponts de Tots Sants amb més ocupació a la demarcació de Tarragona. El bon temps ha permès allargar la temporada turística de l'estiu que s'ha apropat a les xifres que es van assolir abans de la pandèmia. Aquests dies l'ocupació rondarà el 70%.

L'arquitecte tarragoní Saül Garreta serà el nou president del Port de Tarragona. No havia ocupat mai un càrrec públic, tot i que va ser president  de l'associació de veïns de Cala Romana. La anèctoda és que el seu pare va ser l'arquitecte que va dissenyar l'edifici institucional del Port. Diu que seguirà els projectes engegats per Cruset al capdavant del Port.

El Mercat Central de Tarragona es queda a les fosques durant un quart d'hora per denunciar l'augment del cost de l'energia. És una aturada que s'ha estès a tot el sector comercial que denuncia que si no s'hi posa remei moltes comerços no podran pagar la llum i hauran de tancar.

L'ajuntament de Tarragona suspèn l'activitat de la nau de l'empresa Global Talke del poligon Riu Clar on dos incidents la setmana passada van obligar a activar el pla d'emergències químiques en fase de prealerta. L'empresa no comptava amb la llicència corresponen per emmagatzemar productes.

Als esports, el Club Bàsquet Salou passa pel pavelló més complicat de la Lliga LEB Plata, el d'un Menorca que no coneix la derrota ni com a local ni a domicili. L'equip de la capital de la Costa Daurada afronta així la cinquena jornada consecutiva com a visitant.

En futbol i a la Primera Catalana, la Unió Esportiva Valls vol continuar invicte al Vilar, on rep un Sarrià que encara no ha guanyat cap duel. Els de Manel Cazorla igualen a punts amb la zona d'ascens a la futura Superlliga Catalana.

Es tracta del nou delegat del Govern a Tarragona i que s’ha convertit en el substitut de Teresa Pallarès. Un canvi propiciat per la marxa de Junts de l’executiu català. Àngel Xifré porta pocs dies en el càrrec però volem preguntar-li per l’estat dels projectes pendents al territori i de manera especial per un que ha estat notícia darrerament, com és el futur del macrocomplex de Hard Rock.

Programes més recents a TAC12