Notícies 12. Edició vespre. 27/10/2022

El govern en minoria de Tarragona aconsegueix els suports necessaris per pujar la taxa de la brossa i per començar a redactar el nou pla d'ordenació urbana de la ciutat. Dos temes importants que tira endavant amb diferents aliances polítiques.

A Montblanc, s'haurà d'esperar una setmana més per poder aprovar la rebaixa de l'IBI i l'augment de la taxa d'escombraries. Govern i oposició no s'han acabat de posar d'acord tot i que han aplanat el camí. L'alcalde insinua en una entrevista a TAC12, que ERC i Junts per Montblanc amb Marc Vinya, podrien concorre plegats a les eleccions municipals.

L'aparcament de Ca la Mateueta de Valls desapareixerà per construir una trentena de pisos i el centre cívic del barri antic. Hi ha acord entre l'ajuntament i la Generalitat per tirar-ho endavant. També per ampliar el polígon industrial.

Puja l'ocupació durant el tercer trimestre a les comarques de Tarragona, segons les dades de l'Enquesta de Població Activa que s'han fet públiques avui. Tot i això, hi ha hagut un repunt de l'atur perquè hi ha, en part, més persones per treballar.

Sabrem com serà el sopar de les Estrelles que se celebrarà l'11 de novembre a l'antiga Laboral. Un sopar solidari de la Lliga contra el càncer que ajunta en un mateix espai set cuiners de casa nostra que tenen estrelles Michellin.

Programes més recents a TAC12