Notícies 12. Edició vespre. 26/10/2022

Valls i Montblanc rebran més de 2 milions i mig d'euros dels fons europeus per rehabilitar l'edifici de Ca Xapes de la capital de l'Alt Camp i els jutjats de la Conca de Barberà. Són inversions que s'hauran d'haver enllestit d'aquí dos anys per no perdre la subvenció. A Ca Xapes les obres ja han començat.

Tarragona inaugura avui la remodelació del carrer Canyelles després de mig any d'obres. Els  vehicles han deixat pas als vianants en un pas important per peatonaltizar l'entorn del mercat central. S'hi ha invertit mig milió d'euros.

La fiscalia investigarà l'incendi que hi va haver la setmana passada a l'empresa Global Talke del polígon Riuclar i el posterior accident que hi va haver dos dies després amb les restes. Segons un informe dels mossos d'esquadra, hi hauria indicis d'un delicte contra el medi ambient per part de l'empresa. En els dos casos es va activar el pla d'emergències químiques en prealerta.

8 de cada 10 joves tarragonins atesos per Creu Roja reconeixen sentir-se sols. La majoria, tenen menys de 30 anys. La pandèmia ha canviat la manera de relacionar-nos i ha aguitzat la sensació de soledat.

La mtija marató de Tarragona i la 10K plantegen un recorregut inèdit en 30 anys. La cursa se celebrarà el 6 de novembre, preveu la participació de 1.500 atletes i evitarà per primer cop el polígon Francolí, apostant per indrets cèntrics de la ciutat.

Programes més recents a TAC12