Notícies 12. Edició migdia. 25/10/2022

La Generalitat ja té nou representant al Camp de Tarragona. Es tracta d'Àngel Xifré, fins ara director dels Serveis territorials d'Agricultura i que és alcalde d'Almoster. Substituirà Teresa Pallarès, que cau per la sortida de Junts del Govern. Avui ha parlat per TAC12.

Els impostos i les taxes a Salou no pujaran l'any vinent. L'Ajuntament els congelarà per tercer any consecutiu. S'inclouen nous descomptes per a les llars d'infants en funció de les rendes de les famílies.

Comencen a desmuntar la grada reconstruïda als anys 70 de l'amfiteatre de Tarragona. Fa anys que està apuntalada per risc d'esfondraments. Els treballs s'allargaran fins a finals d'any. El momument es pot continuar visitant.

El Consorci d'Aigües de Tarragona destinarà 10 milions d'euros a construir un nou dipòsit a Vila-seca, que pugui actuar en cas d'urgència. És una de les inversions destacades per a l'any vinent en què el CAT mantindrà les tarifes d'aigua per als seus associats.

El Club Bàsquet Valls es mostra satisfet pel començament de Lliga EBA tot i no sumar cap victòria davant la seva afició. Diu l'equip que la línia és la bona, però que les lesions i el calendari no han acompanyat durant l'inici de l'etapa de Víctor Neila a la banqueta.

Programes més recents a TAC12