Notícies 12. 30/09/2022

Tarragona aprova sense cap vot en contra la renovació del contracte de neteja i recollida de brossa. Fita històrica per la xifra, perquè és el contracte més car que té el consistori i perquè es tira endavant sense oposició tot i la divisió del plenari i el govern en minoria. El contracte es canviarà 20 anys després.

El pavelló de Constantí acollirarà la primer jura de bandera civil que es fa a les nostres comarques des de la represa de la democràcia. Es farà al novembre. L'acte ha provocat tensió entre govern de l'ajuntament i oposició, que considera que el municipi s'omplirà de feixistes.

El tenor Josep Carreras s'emporta l'ovació de l'Auditori de Vila-seca en la gala benèfica contra la leucèmia. Concert per recaptar fons i per acomiadar el músic que dona nom a l'auditori vila-secà.

El Salou pot guanyar un títol aquest cap de setmana. Els de Jesús Muñiz aprofitaran els dos partits de la fase final de la Lliga Catalana, especialment, per agafar ritme de cara a l'inici de la LEB Plata, la setmana vinent.

Sociathlon reunirà més d'un miler de persones aquest diumenge i a La Pineda per recaptar fons contra l'ELA. Es tracta de la xifra més alta de la proposta solidària, que aplegarà a l'avinguda Pau Casals esportistes i famílies amb un reguitzell d'activitats per a tots els públics.

Programes més recents a TAC12