Notícies 12. Edició migdia. 29/09/2022

L'amfiteatre de Tarragona perdrà part de la graderia que es va reconstruir als anys 70.  L'Ajuntament de Tarragona l'enderrocarà aquesta mateixa setmana després que les pluges hagin accelerat el risc d'esfondrament que ja tenia. El monument es podrà continuar visitant.

La fiscalia de Tarragona investiga si s'ha comès algun delicte en la fuita de nafta a l'empresa Asesa que va provocar fortes pudors a molts punts del territori des de dilluns a la tarda. El departament de Treball també ha obert un expedient informatiu.

Salou podria començar aquest octubre a donar vida a l'espai que ocupava l'antiga duana. S'hi construiran prop d'un centenar d'apartaments turístics en un edifici de 4 plantes i es recuperarà la fesonomia que tenia l'espai abans que fos enderrocat.

Tres joves okupes amagaven una gran plantació de marihuana en un xalet de luxe al Catllar, al Tarragonès. Els Mossos d'Esquadra els han detingut després de trobar a la casa 700 plantes de marihuana i dues armes de foc. La investigació va arrencar ja a l'estiu.

Unió Esportiva Valls i El Catllar obriran la temporada de Primera Catalana mitjançant un derbi que ja ha començat amb la trobada dels dos entrenadors, Manel Cazorla i Àlex González. El calendari creua ben aviat els vallencs, candidats a la part alta, i un rival que aspira a repetir la permanència del curs anterior.

Programes més recents a TAC12