Notícies 12. Edició vespre. 28/09/2022

La meitat de les avellanes que quedaven per collir al Camp de Tarragona s'han perdut. La tempesta de la setmana passada ha fet estralls també als camps d'avellaners. Els pagesos calculen que l'aigua s'ha emportat un 10% de la collita. Demanen a l'Agència Catalana de l'Aigua que netegi torrents i rieres.

Els transportistes es mostren preocupats per la baixada de feina que estan notant amb pel conflicte laboral amb els estibadors al Port de Tarragona. Adverteixen que si no se soluciona aviat les pèrdues poden ser molt importants.

Tarragona aprovarà aquest divendres de manera inicial el nou contracte de neteja i recollida de brossa. El principal grup de l'oposició, el PSC ha anunciat que hi votarà a favor. Actualment, es paga per aquest servei 17 milions d'euros l'any, un dels més cars de Catalunya.

Les Coves de l'Espluga reben més de 10.000 visitants durant aquest estiu, una xifra que supera la registrada abans de la pandèmia. Per contra, altres espais turístics com la ruta templera perden visites.

Els dos històrics del bàsquet territorial, CBT i Valls, obren aquest dissabte una nova campanya a la Lliga EBA. I ho faran amb sensacions agres per culpa de les dificultats per les lesions. Especialment complex és el cas del CBT.

Programes més recents a TAC12